concerten en workshops

Algemene voorwaarden concerten en workshops

Bij Body Soul Tuning staat het bieden van kwaliteit en het werken vanuit zorgvuldigheid, integriteit en professionaliteit voorop. Omdat gebruik maken van onze diensten ook van de kant van deelnemers en cliënten commitment vraagt, hebben wij onderstaande voorwaarden opgesteld. 

Lees voordat je je opgeeft voor deelname van een van de activiteiten van Body Soul Tuning deze algemene voorwaarden en disclaimers goed door.

Bij aanmelding ga je akkoord met de vermelde betalings- en annuleringsvoorwaarden.

Concert

Concerten worden bezocht op eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer. De deelnemer is zich ervan bewust dat het dragen van een pacemaker en bepaalde psychische aandoeningen een contra-indicatie vormen voor het ondergaan van een klankbad. Bij twijfel neem eerst contact op.

Body Soul Tuning maakt op geen enkele manier (medische of gezondheids-) claims, noch doen wij beloftes over de werking van het gebodene op de aanwezigen.

Vanwege het kleinschalige karakter van de concerten vragen we je vriendelijk rekening te houden met de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden:

 • Je inschrijving is niet vrijblijvend. Wanneer je plaats bevestigd is, is je inschrijving definitief (zie annuleringsvoorwaarden voor opties).
 • Na ontvangst van een bevestiging word je vriendelijk verzocht je bijdrage te voldoen via de toegezonden betalingslink.

Annulering door deelnemer:

 • Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, horen we dat graag tijdig via email of telefoon. Bij annulering tot 7 dagen voor het concert wordt je bijdrage teruggestort.
 • Binnen 7 dagen vóór het concert wordt je betaling gerestitueerd wanneer je plaats(en) kan/kunnen worden opgevuld. In overleg kan de betaling (al dan niet deels) worden doorgezet naar een volgend concert.
 • Je kunt ook zelf iemand in jouw plaats laten deelnemen.
 • Een gereserveerde plaats die met strippenkaart wordt ‘betaald’ wordt bij tijdige annulering (niet later dan 48 uur voor het concert) niet afgestempeld. Ook hier kun je zelf voor vervanging zorgen.

Annulering door Body Soul Tuning

 • Body Soul Tuning behoudt zich het recht om in voorkomende gevallen – met name onvoldoende deelnemers, bijzonder slechte weer- en/of verkeersomstandigheden dan wel ziekte of andere situatie van overmacht van de concertgever – een concert te annuleren.
 • In geval van annulering wordt dit zo snel als redelijkerwijs mogelijk is gecommuniceerd aan elke deelnemer.
 • De deelnamebijdrage wordt in dit geval per ommegaande teruggestort op rekening van de betaler.

Workshops

Workshops worden bezocht op eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.

De deelnemer is zich ervan bewust dat het dragen van een pacemaker en bepaalde psychische aandoeningen een contra-indicatie vormen voor het ondergaan van een klankbad of het werken met stemvorken/klankschalen. Bij twijfel neem eerst contact op.

Body Soul Tuning maakt op geen enkele manier medische claims, noch doen wij beloftes over de werking van het gebodene op de aanwezigen.

Je investering in een workshop is inclusief cursusmateriaal, al dan niet een reader, drankjes en versnaperingen.
Je plaats is definitief gereserveerd na overmaken van je bijdrage.  Op verzoek ontvang je een BTW factuur op naam van bedrijf of praktijk.

Annulering

 • Inschrijving is niet vrijblijvend en na ontvangst van de deelnamebevestiging is de deelnamebijdrage verschuldigd.
 • Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en je plaats is definitief gereserveerd als deze betaling ontvangen is.
 • Je kunt de workshop tot 4 weken voor aanvang kostenloos annuleren. Tot 2 weken van te voren is 50% van het cursusgeld verschuldigd. Mocht je onverhoopt binnen deze termijn nog moeten afzeggen dan betaal je 100% van het cursusgeld.
 • Mocht je zelf verhinderd zijn kun je wel altijd iemand in jouw plaats laten deelnemen.
 • In overleg kunnen we kijken of je op een andere datum de workshop kunt inhalen, waarbij (een deel van) het betaalde cursusgeld blijft staan als vergoeding voor de volgende workshop.
 • In bijzondere gevallen – met name onvoldoende deelnemers, bijzonder slechte weer- en/of verkeersomstandigheden dan wel ziekte of andere situatie van overmacht van de workshopgever – behoudt Body Soul Tuning het recht om de workshop te annuleren of te verplaatsen (in overleg). Het betaalde deelnamebedrag wordt per ommegaande gerestitueerd, wanneer door de deelnemer geen geschikte alternatieve datum wordt gevonden.

Je privacy bij Body Soul Tuning

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met al je gegevens. Lees hier onze uitgebreide privacy statement.