Over mij

Ik zing al zolang ik me herinner en heb een passie voor muziek. In 1998 gooide ik het roer om en verliet de wereld van muziekwetenschap en -journalistiek. Ik wilde verder op mijn pad van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling. Toen ik in 2003 klankhealing 'ontdekte', was voor mij de cirkel rond.

Na een aantal bijzondere klank-ervaringen ontstond mijn eigen klank- en stemwerkmethode - Voice Tuning. Ik maak daarbij gebruik van verschillende instrumenten, waaronder stemvorken en (kristallen) klankschalen. Sindsdien heb ik een aantal grote en kleine 'wonderen' zien gebeuren met klankfrequenties in mijn praktijk.

Van jongs af aan ken ik astrologie als een bijzonder medium om mijzelf en de wereld om mij heen beter te begrijpen. Toen ik via de fonoforese-stemvorken in aanraking kwam met de planeetfrequenties van Hans Cousto heb ik me verder in astrologie verdiept. Ik heb me gespecialiseerd in de combinatie van planetenstemvorken en astrologie . Ook ondersteun ik graag mensen bij het vinden van antwoorden op levensvragen via astrologie.

 

'Jeanine geeft je het gevoel dat alles er mag zijn, waardoor je jezelf durft over te geven aan wat er in dat moment mag ontstaan...' Sandra

'Jeanine straalt rust en warmte uit. Ze heeft het talent om precies daar te zijn waar het nodig is, met de helende klank die op dat moment past...' Rob

'...wonderbaarlijke genezing dankzij de magische stemvorken van Jeanine. Kan het iedereen aanbevelen!' Paula

Omdat ik merkte dat alles met elkaar samenhangt, verdiepte ik me verder in lichaams-, ademwerk en meditatie, klassieke homeopathie, bloesem remedies, voeding, systemisch werk (opstellingen), diverse energetische healingmethodes waaronder Reiki (master), Quantum Touch en Soul Body Fusion®. Zo ontstond een rijk palet aan mogelijkheden voor ondersteuning.

Sinds enkele jaren bied ik ook Body Stress Release aan, samen met mijn man Paul. Wat deze milde en effectieve techniek voor lichaam en geest kan betekenen is te vinden op BSR Voorhout.

Voor mij gaat onze reis op aarde over ons streven naar innerlijke balans, vreugde en bewustzijn. Directe inspiratiebronnen in mijn persoonlijke ontwikkeling zijn onder andere de Australische schrijver Michael Roads en Amerikaans schrijfster en mystica Jonette Crowley. Ik faciliteerde voor beiden workshops en lezingen in ons land. Ook heb ik Michaels boeken Reiziger in het Multiversum (Stepping Between Realities) en Van illusie naar verlichting vertaald, uitgegeven bij uitgeverij Hajefa.

Veiligheid, warmte en vertrouwen in jouw kwaliteiten en zelfhelend vermogen zijn voor mij sleutelwoorden. Ik kijk er naar uit jou en je unieke klank te ontmoeten. Ik wens je harmonie op je pad!