We zijn er trots op dat we met het neerzetten van de praktijk en de studio een ware oase van rust en aandacht hebben gecreëerd waar iedereen zich welkom voelt. Het is prachtig om te horen hoeveel inspiratie, inzicht, verlichting of ontspanning de bezoekers van onze praktijk ervaren en daarvoor zijn we natuurlijk enorm dankbaar.

Door de toevoeging van Body Stress Release aan mijn aanbod ligt mijn focus de laatste tijd meer op de individuele sessies en minder op workshops en het promotionele werk wat nodig is om bekendheid te geven aan groepsevenementen. Ik heb daarom een paar knopen doorgehakt:

* Body Soul Tuning concentreert zich vanaf dit najaar vooral op het individuele aanbod: met klankfrequenties, stemcoaching, astrologische consulten en Body Stress Release.

* voor wie nog graag wil leren werken met de fonoforese stemvorken: ik ga stoppen met zelf organiseren van workshops. A.s zondag 23 september is de laatste workshop (er zijn nog 3 plekjes vrij voor snelle beslissers).

* heb je zelf een groepje van minimaal 5 mensen bij elkaar die fonoforese willen leren: voor minimaal 5 deelnemers geef ik de basis- of planetenworkshop in de studio in Voorhout, of minimaal 6 op een andere locatie op een samen te bepalen dag.

* een andere mogelijkheid om de basis van fonoforese te leren is een individuele instructie, waarvoor je uiteraard een afspraak bij ons kunt maken.

* wil je je bij een groep aansluiten, dan zijn de fonoforeseworkshops bij Magna Mater in Lemelerveld van harte aanbevolen.

* Voice Tuning: ca. 2 x per jaar stem dagworkshops. De eerstvolgende workshop is op 4 november

* klankontspanningsconcerten blijven maandelijks doorgaan.

Heb je nog vragen of een suggestie wat betreft het aanbod van Body Soul Tuning, dan horen we natuurlijk graag van je via het contactformulier.