Loading...

Voice Tuning

Het meest persoonlijke, en misschien wel krachtigste, instrument om te helen is de menselijke stem

Velen van ons hebben afgeleerd om de stem vanuit onze kern te laten klinken – dit is overigens wat anders dan alleen maar ‘mooi’ zingen of ‘luid’ praten! Wanneer we onze echte stem weer ontdekken is dat een enorm bevrijdend gevoel. Voice Tuning is erop gericht om je weer af te stemmen op de eerlijke puurheid van de stem zoals we die na onze eerste ademteug lieten klinken…

Voice Tuning is de stemwerk-methode die ik in de afgelopen 15 jaar heb ontwikkeld voor individuele sessies en door het hele land heen geef als onderdeel van verschillende klankworkshops.
In een Voice Tuning sessie focussen we op het terugvinden van jouw eigen unieke geluid, op het bevrijden van je stem. Daarnaast ontdekken we de stem als helend instrument om mogelijke barrières, die je in de loop van je leven hebt opgebouwd, op zachte manier te doorbreken. Je leert de vibraties van je stem bewust te richten op wat we fysiek of emotioneel in balans willen brengen.
Geholpen door lichaams- en ademoefeningen ga je weer ervaren hoe fijn het is om uit ‘de grond van je hart’ of ‘vanuit je tenen’ te klinken!

Een Voice Tuning sessie is een kado aan jezelf…

Stap voorbij angst en beperkende overtuigingen en ontdek de bevrijding van jouw eigen unieke geluid.
Laat je meevoeren in ontspanning (ademhaling, beweging, meditatie) en ervaar hoe het is om je stem vol vanuit je hart, vanuit je tenen te laten klinken.
Ervaar de kracht van het natuurlijk klinken zonder je af te vragen of het zuiver is of überhaupt te kunnen zingen (en laat je verrassen door hoe mooi het resultaat vaak is!)

Vind in de helderheid van je stem de helende frequenties die je altijd bij je draagt. Helen met je stem is geen hocus-pocus of toekomstmuziek: ook jij kunt het, hier en nu.
Geef jezelf de ruimte in klinkende beweging en bewegende, helende klank!

Voice Tuning voor jou

  • In individuele sessies: maak een afspraak voor een kennismaking en een sessie afgestemd op jouw wensen en behoeftes.
  • In combinatie met klankmeditatie: laat je inspireren door de klanken van kristallen klankschalen en drums en geef wat vrijkomt in jou klank. Een ontspannende ontdekkingsreis naar binnen.
  • Als dagworkshop: een hele dag vol klinkende beweging en helende stemklank. Een transformerend kado voor jou en je stem. Check de kalender voor de eerstvolgende workshop. Een workshop Voice Tuning kan op locatie door het hele land gegeven worden.